مربی جنجالی استقلال راهی لیگ یک شد نقل و انتقالات اینتر بخاطر طارمی به مشکل خورد! کوجو در آستانه جدایی از استقلال + عکس داکنز نازون، بازیکن مدنظر استقلال کیست؟ + بیوگرافی و سوابق آمریکا، مقصد جدید توماس مولر چگونه بند جدایی دورسون در قراردادش ثبت شده است؟ فغانی: در برخورد با ترامپ طبق پروتکل عمل کردم| ایرانی‌ام و از پایان جنگ خوشحالم فدراسیون پرسپولیس و استقلال را غافل‌گیر کرد ملی پوش ایسلندی به هاشمیان نه گفت پرسپولیس منتظر پیشنهاد رسمی استقلال| مهری هم آبی‌پوش می‌شود ملی پوش آفریقایی در آستانه انتقال به پرسپولیس اتفاق عجیب در پرسپولیس: به گندوز پول بدهید تا برود! دورسون در آستانه ترک اردوی پرسپولیس اختیار تام هاشمیان به کاپیتان‌های پرسپولیس انصاری، معاون بی اختیار در پرسپولیس عمری از سفر به ترکیه جا ماند؟ پروژه برکناری جویباری و اعضای هیئت مدیره استقلال کلید خورد قطر وارد میدان شد | المپیک هدف جدید دوحه نه عجیب ساپینتو به آل‌کثیر موضع‌گیری رسمی پرسپولیس در پرونده بیرانوند | خبری از توافق با تراکتور نیست
سرخط خبرها

برهانی: خانه پیشکش، ماشین هم نداریم|وزیر باید به فکر اسپانسر برای زنان باشد

  • کد خبر: ۷۹۶۲۱
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷
برهانی: خانه پیشکش، ماشین هم نداریم|وزیر باید به فکر اسپانسر برای زنان باشد
بازیکن تیم ملی والیبال زنان پیشنهاد می‌کند که وزیر ورزش بیش از همیشه به فکر جذب حمایتگران مالی در بخش ورزش بانوان باشد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، انتخاب حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش با موجی از خواسته‌ها و ایده آل‌های فراوان همراه شده است. در این رهگذر بانوان و دختران ایرانی مطالبه گر شرایط حرفه ای‌تر در این عرصه هستند.
مائده برهانی حرفه ای‌ترین والیبالیست زن ایرانی که سابقه بازی در لیگ‌های بلغارستان و ترکیه را دارد، به عنوان یک ملی پوش والیبال می‌گوید: زندگی امثال ما با ورزش عجین شده است. دیروز از قول فرشته کریمی خواندم که بازیکنان فوتبال ما در دوران بازنشستگی حتی یک خانه مسکونی هم ندارند و من می‌گویم، خانه پیشکش، بسیاری از ملی پوشان ما یک خودرو هم ندارند در صورتی که دختران ایران ثابت کرده اند که در هر میدانی توانایی کسب افتخار را دارند.
برهانی پیشنهاد می‌کند که وزیر ورزش بیش از همیشه به فکر جذب حمایتگران مالی در بخش ورزش بانوان باشد. او می گوید:  من سال‌ها در ترکیه و کشور‌های دیگر بازی کرده ام. آنجا حرف اول را اسپانسر‌ها می‌زنند و تلویزیون برای پخش مسابقات، شرط مالی نمی‌گذارند. در صورتی که در کشور ما باید به شبکه‌های تلویزیونی پول پرداخت کنیم تا مسابقه‌ای را به صورت مستقیم پخش کنند.
پشت خط زن باتجربه تیم ملی والیبال درباره این ورزش می‌گوید: ما مربیان خوبی در داخل کشور داریم، اما اگر مربیان تراز اول را استخدام کنیم، بدون تردید گام‌های مهمی به جلو برداشته می‌شود.
او درباره کنسل شدن مسابقات قهرمانی بانوان آسیا نیز می‌گوید: ظاهرا این رقابت‌ها به سال آینده موکول شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->